Η εταιρεία HERMAD ΜΟΝ. ΙΚΕ έχει ένα έντονο παρόν αλλά και ένα δυναμικό παρελθόν στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, αφού τα στελέχη της εδώ και 17 χρόνια δραστηριοποιούνται στην εκθεσιακή αγορά, έχοντας στο ενεργητικό τους μερικές από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις στον χώρο των χρωμάτων και εργαλείων, αλλά και του franchise, των δομικών και διακοσμητικών υλικών.

Σκοπός της HERMAD ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι η δημιουργία νέων εκθέσεων με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση τόσο σ’ ό,τι αφορά τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες. Η πολύχρονη πείρα, η πληρότητα και η άψογη παρουσίαση των προϊόντων, η έξυπνη προβολή και η έγκαιρη διαφημιστική καμπάνια, η διαμόρφωση ενός ιδανικού εκθεσιακού περιβάλλοντος με μια υψηλού επιπέδου διακόσμηση, αποτελούν την «ειδοποιό διαφορά» των εκθέσεων που η εταιρεία διοργανώνει, πιστεύοντας πως μια έκθεση με προδιαγεγραμμένη επιτυχία εξυπηρετεί και προάγει τα συμφέροντα ενός ολόκληρου κλάδου με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Παράλληλα με την εκθεσιακή της δραστηριότητα, η HERMAD ΜΟΝ. ΙΚΕ εκδίδει το κλαδικό περιοδικό «Χρώμα & Εργαλείο», το οποίο αποτελεί τον σημαντικότερο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο σύνολο των ελληνικών χρωματοβιομηχανιών και των χρωματοπωλείων όλης της Ελλάδας, παρέχοντας συνεχή και έγκυρη ενημέρωση πάνω κάθε τι νέο που αφορά το χρώμα και τις εφαρμογές του.