Το DIY Show είναι μια εκδήλωση παρουσίασης ειδών χειροτεχνίας και DIY από μεγάλες εταιρίες του χώρου. Θα πραγματοποιηθεί  σε ένα  ιδανικό χώρο όπως είναι στο MEC Παιανίας. Ο συγκεκριμένος χώρος διαθέτει άνετη πρόσβαση αφού κοντά του βρίσκονται η Αττική Οδός  και ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας στον οποίο θα μπει πούλμαν για Δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών από και προς το Εκθεσιακό Κέντρο.
Το DIY Show αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να παρουσιάσουν σε ένα ευρύ κοινό τα προϊόντα τους και να δημιουργήσουν νέους πελάτες. Η άμεση πρόσβαση του χώρου διοργάνωσης μαζί με την πολύχρονη εμπειρία των διοργανωτών εγγυάται την επιτυχία της εκδήλωσης.
Παράλληλα δίνετε η ευκαιρία στις εταιρίες  μέσα από τα σεμινάρια και τις ζωντανές παρουσιάσεις που θα γίνουν παράλληλα με την έκθεση να δείξουν στο ευρύ κοινό τις δυνατότητες και την χρήση  των προϊόντων τους.

Μαζί θα διοργανωθεί και η Κλαδική Έκθεση ΧΡΩΜΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΟ στην οποία Συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες ειδών χρωματοπωλείου, εργαλείων, κήπου κλπ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.chromatools.gr

Δηλώστε συμμέτοχη και πάρτε μέρος σε μια γιορτή για το DIY.